Thuis

Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is Ruimtevaart Speciaal de Materialenco. van Hunan HuaWei, Ltd, dat in het Yuelu-van Berg Nationale Wetenschap en Technologiepark wordt gevestigd, bezig geweest met R&D, de productie en de toepassing van titanium, zirconium, hafnium, zeldzame aardematerialen en zijn binaire samenstelling of polycompound (carbide, nitride, silicide, boride, sulfide) en andere nano, sub-nano ceramisch poeder en verwante producten.

Het bedrijf bezit 8 R&D-personeel, met inbegrip van één doctorale supervisor, met post-doctorale graad, met artsengraad en drie met doctorale examens. Het bedrijf bezit 7 uitvinding en gebruiksmodeloctrooien. Prof. LIU die Heping, de Belangrijkste Technoloog van het Bedrijf, van de de Raad van de Staat Bijzondere vergoeding genieten, heeft de Derde Prijs van Nationale Technologieuitvinding en veelvoudige prijzen van Afdeling van COSTIND en de Provinciale van de Wetenschap en van de Technologie van Hunan gewonnen, en hij is een bekende deskundige in de binnenlandse en overzee industrie van de machtsmetallurgie. Ons Bedrijf heeft verhoudingen op lange termijn met Chinese Academie van Wetenschap, Universitaire, Centrale het Zuidenuniversiteit van Hunan en andere binnenlandse bekende onderzoekinstituten, universiteiten en hogescholen ontwikkeld. om de kwaliteit van producten te waarborgen, is het Bedrijf uitgerust met xrf-1800 de Aftastende Spectrometer van de Röntgenstraalfluorescentie, de Elektronenmicroscopie van de de Hoge Resolutietransmissie van JEOL2013, De doel-Roterende Röntgenstraal Polycrystal Diffractometer van JJG009-2012, Malvern-de Grootteanalysator van het Laserdeeltje en ander speciaal het testen materiaal voor nano en sub-nano poeder.

Sinds de onderneming, met de steun van sterke R&D-mogelijkheden en geavanceerde productietechnologie, bereikt het Bedrijf succes in de wrede marktconcurrentie krachtens de opmerkelijke kwaliteit van producten, nieuw introduceren en bevordering in de manier van het onderzoeken van onaangeroerde aspecten en unceasing innovaties - altijd houdt voor anderen. Momenteel, zijn de producten van het Bedrijf wijd gebruikt op nationale defensie, ruimtevaart, elektronische informatie, speciale ceramische, kernmaterialen, metallurgiematerialen en andere high-tech gebieden, en sommige hoogst verfijnde producten zijn verkocht rechtstreeks aan Europa, de V.S., Canada, Japan en andere markten, met stabiele cliënten op lange termijn. Het bedrijf kan R&D en de productie van nieuwe producten ondernemen, en keurt verkoopagent en andere samenwerkingsmanieren goed.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

●2018.3Huawei bedrijf dat in het Lushan-Industrieterrein wordt geregeld. Het bedrijf breidde zijn productieworkshop uit om de werkomgeving te optimaliseren, productiemateriaal te verbeteren en productkwaliteit te verbeteren.
● 2017.7Huawei Company heeft de productdiepte op de producten van niobium carbide en niobium boride, en veroorzaakte producten van verschillende zuiverheidsspecificaties uitgebreid om aan de verschillende behoeften van de markt te voldoen.
●2016.5Huawei introduceerde het productiemateriaal, optimaliseerde het productieproces, en vervulde de slogan van „gebaseerd bij wetenschap en technologie en de ontwikkeling met kwaliteit“.
●2015.7Huawei ontwikkelde en produceerde met succes zirconiumcarbide in massa.
●2015.2Huawei het bedrijf maakte verdere doorbraken en ontwikkelde met succes nano-zirconiumcarbide.
●2014.12Huawei het bedrijf lanceerde vuurvaste metalliseringsmaterialen - tantaliumcarbide, tantaliumboride, tantaliumsilicide, tantaliumpoeder, zirconiumcarbide, zirconiumboride, titaniumboride en andere producten.
●In december 2013, Ruimtevaart Speciaal de Materialenco. van Huawei, Ltd werd gevestigd, hoofdzakelijk producerend en het verkopen niobium carbide, niobium boride en zirconiumcarbide.

China Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Hw-HT

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 500-1000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 80% - 90%

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!